Mondzorg met ambitie

  • Professionel overtagelsesproces – tryghed for alle
  • Attraktiv partnermodel - sikkerhed for fremtiden
  • Solide leverandøraftaler – høj kvalitet
  • Udvikling og sparring – fælles succes
Læs mere

Job hos DentConnect

DentConnect er en dynamisk, hurtigt-voksende og international virksomhed, der leverer tandpleje på et højt fagligt niveau – også i Danmark.

 

Der  er  mange spændende udviklingsmuligheder,  når du arbejder på en af vores velplacerede  og flotte klinikker , høj teknologiske laboratorier eller backoffice  i  Servicecentret. Vi er ambitiøse i vores mål for virksomheden – og for dig som medarbejder.

 

Vores ambition er at hele organisationen leverer den allerbedste indsats. Derfor er vi løbende på udkig efter nye dygtige, professionelle profiler, som har kvalifikationer og ambitioner på plads. Dentconnect er i ”peoples business”. Vi er til for mennesker og drives af mennesker.

 

Sammen strukturerer og planlægger vi din personlige og faglige udvikling. Derfor har vi blandt andet et internt uddannelsesakademi: DentConnect Academy. Ud over vores interne uddannelsesmuligheder, investerer vi  i vores talenter med en formaliseret videreuddannelse.

 

Kan du se dig selv i ovenstående, og deler du vores visioner for patienternes tandsundhed, tandlægebranchen og virksomheden, er du velkommen til at kontakte os.

 

Vi hører gerne fra dig, uanset om du er tandlæge, tandplejer, klinikassistent - eller vil  gøre en forskel indenfor områderne økonomi, finans, HR, IT, marketing, indkøb eller ledelse på vores  Servicecenter.Start din karriere som tandlæge hos DentConnect

Som nyuddannet tandlæge har du meget at tænke på. DentConnect har masser af plads til udvikling, fleksibilitet og afveksling. Opdag hvor din styrke ligger, og hvordan du kan opfylde dine ambitioner.

Vi hjælper gerne med at realisere din ambition. Interesseret?

Ønsker du at starte en karriere som tandlæge i en professionel organisation med gode udviklingsmuligheder? Kontakt DentConnects rekrutteringsafdeling på job@dentconnect.dk DentConnect Academy

Konstant udvikling er nødvendig for at kunne tilbyde den bedste pleje. Derfor har DentConnect siden 2012 haft sit eget uddannelsesakademi: DentConnect Academy. Her får vores medarbejdere masser af muligheder for at udvikle sig og holde deres fagkundskaber i top. Derved tager vi højde for alle fag, som forekommer inden for tandplejen: fra klinikassistent til tandlæge og fra receptionist til tandtekniker. Medarbejdere udvikler deres viden, færdigheder, kommunikation og service i oplæring, kurser og kliniske aftener. På den måde fremmer DentConnect kvaliteten af tandplejen..

 

 


DentConnect er garant for:

Professionalitet

Samarbejde

Pålidelighed

Gennemslagskraft

Udvikling