Logon intranet | EU website

Klinikovertagelse

Det er et stort skridt at udbyde din klinik til overtagelse. Der er dog mange selvstændige praktiserende tandlæger som overvejer det. For overtagelse betyder ikke automatisk også afslutningen af din beskæftigelse. Vi vil gerne forklare dig de forskellige muligheder.

Overtagelse i mange former

Da en klinikovertagelse aldrig er den samme, arbejder DentConnect med forskellige modeller. Udover en komplet overtagelse af en klinik eller af en patientbestand er en partnermodel f.eks. også mulig. På den måde er der masser af plads til individuelle tandlægers iværksætteri. Til sidst udvikler vi som partner samarbejdsformer mellem forskellige klinikker i området. På den måde tager du et nyt skridt i din klinik. 
Alle tilfælde har én ting fælles: vi tager eftertrykkelig højde for hver kliniks individuelle karakter.

Kontinuitet

Klinikovertagelse betyder at vælge kontinuitet. Ikke alene for patienterne, men også for tandlægen og hans team. DentConnect fortsætter helst plejen af patienterne sammen med den forhenværende praktiserende tandlæge. Det er trods alt tandlægen, som patienterne har valgt. Derfor er det også muligt for tandlægen efter overtagelsen at være medansvarlig for klinikken. Der er mange muligheder at udfylde denne partnermodel på.

Kvalitetsforbedring

Ved samarbejde drager hver klinik nytte af hele netværkets stordriftsfordele. DentConnects vedvarende optimering af processer giver værdifuld synergi og effektivitet. Derudover ansætter vi efter en overtagelse en Chef de Clinique og en Klinik-koordinator. De er endeligt ansvarlige for kvaliteten af tandbehandlingerne og  organiseringen i klinikken. Det skal skabe de bedste rammer for patientplejen og kvaliteten af tandplejen.

Introduktion

Overtagelsesprocessen begynder med en uforpligtende introduktionssamtale med en af vores managementrepræsentanter. Under denne samtale drøfter vi naturligvis dine ønsker og forventninger ved en eventuel overtagelse. Vi præsenterer DentConnect og serviceorganisationen. Vi tydeliggør naturligvis også overtagelsesprocessen i hovedtræk.

 

Personlige oplysninger

Navn:*
Efternavn:*
Stilling:*
Køn:*
Telefonnummer :*
E-mailadresse :*

 

Klinikoplysninger

Kliniknavn:*
Klinikindehavers navn + efternavn:*
Klinikindehavers stilling:*
Adresse:*
Postnummer:
By:*
Telefonnummer klinik:
E-mailadresse klinik:
Hjemmesideadresse klinik:
Plads til eventuelle spørgsmål/bemærkninger:

 

 

*Krævede felter