Mondzorg met ambitie

  • Professionel overtagelsesproces – tryghed for alle
  • Attraktiv partnermodel - sikkerhed for fremtiden
  • Solide leverandøraftaler – høj kvalitet
  • Udvikling og sparring – fælles succes
Læs mere

Sammen om den bedste tandpleje

DentConnect driver 265 klinikker i flere Europæiske lande og har gjort det siden 2010. Hver klinik opretholder sin egen identitet og får hjælp fra det enkelte lands Servicecenter. 


DentConnect driver klinikker i Danmark, Holland, Belgien, Tyskland og Italien.

DentConnect's mission

DentConnect indgår partnerskaber med dygtige tandlæger med fokus på at tilbyde patienter den allerbedste tandpleje. DentConnect vil være det første valg for klinikejere, tandlæger og andre professionelle ud i tandpleje.

Sådan opstod DentConnect

DentConnect blev startet i 2010 af nogle hollandske tandlæger, som så fordelen ved at lade tandlægen fokusere på det tandlægefaglige og lade andre specialister tage sig af forretningsudvikling, drift, økonomi, HR mv. 

 

Netop den afbalancerede ligevægt mellem klinisk knowhow og kommerciel indsigt gør DentConnect til en succes, som sørger for at tandlæger igen kan koncentrere sig fuldstændigt om det faglige arbejde.

Serviceorganisation

Fra vores Shared Service Center optimerer DentConnect klinikdriften ved at støtte teamet og gøre arbejdet lettere for alle. Klinikkerne får hjælp og opbakning til administration, HR, IT, drift, økonomi og meget andet. Alle klinikker drager ligeledes fordel af de synergier, som netværket af klinikker giver. For patienterne betyder det, at de får bedre service og behandling. Og med DentConnect Academy - vores interne uddannelsesprogram - giver vi oveni kvaliteten af alle vores ydelser et ekstra boost.

Attraktive leveringsaftaler

Som en del af DentConnect får du adgang til attraktive rammeaftaler, nyeste teknologi, faglig sparring og støtte. Vi samarbejder ligeledes med egne og oversøiske laboratorier og bruger anerkendte leverandører i branchen.

Et team af kliniske eksperter og forretningsspecialister


DentConnect består af et bredt funderet team af kliniske eksperter og forretningsspecialister. De aflaster tandlæger, der ønsker at fokusere fuldt ud på deres erhverv. Det er netop denne ansvarsfordeling og gensidige samarbejde, der fører til bedre resultater. Derfor anvender vi også denne metode i den tilknyttede klinik. På klinikken fokuserer klinikchefen og en klinik-koordinator på kvaliteten af tandbehandlingerne og klinikkens daglige drift. Resultatet er, at kvaliteten af patientpleje og effektiviteten i en klinik stiger betydeligt.

Søren Kock

CEO

Rasmus Maahr

CFO

Erik Andersen

Clinical Director


DentConnect er garant for:

Professionalitet

Samarbejde

Pålidelighed

Gennemslagskraft

Udvikling